Snadderfestivalen er et matmarked som har vært arrangert andre helg i juni hvert år på Rådhusplassen i Kristiansund. I år flyttes den fremover ei helg til 14. og 15. juni og samtidig flytter vi også lokasjon inn til idylliske Vågen og Mellemværftet til Nordmørsmusea.

Dette er samme sted som Jul i Vågen blir arrangert hvert år. Her finner du fortsatt norskprodusert mat og drikke med god kvalitet og håndverkspreg, fra produsenter og matleverandører i Møre og Romsdal og Trøndelag (og andre steder i landet). 

Festivalens profil er «norskprodusert mat og drikke med god kvalitet og håndverkspreg». 

Sammen med Nordmørsmusea blir det masse aktiviteter og program. Det vil være flere ting som vil være åpent som smie, bødkerverksted og museumsbutikk. Målet er å øke og fremme vår lokale kystkultur.

Snadderfestivalen fortsetter på kveldene ute på spisestedene. Dette kaller vi Snadderfestivalen - KVELD


Vi er nå også medlemmer av Lokalmat Møre og Romsdal sammen med Dyregod og Den Norske Matfestivalen i tillegg til en rekke lokalmatprodusenter i fylket. 

SETT AV DATOENE ALLEREDE NÅ!
SETT AV DATOENE ALLEREDE NÅ!

Se påmeldte utstillere her (oppdateres fortløpende)

Meld deg på her:


PROGRAM (OPPDATERES FORTLØPENDE)

SMIA ER ÅPEN UNDER HELE FESTIVALEN
SMIA ER ÅPEN UNDER HELE FESTIVALEN
PÅ LØRDAG BLIR DET EN LITEN KONSERT MED FREI HORNMUSIKK
PÅ LØRDAG BLIR DET EN LITEN KONSERT MED FREI HORNMUSIKK

Kristiansund har et rikt og variert utvalg av restauranter og spisesteder. Derfor vil Snadderfestivalen presentere disse i forbindelse med festivalen. Disse som du finner her vil kunne presentere sine "snaddermenyer". Dere vil finne disse etter hvert ved å klikke på bildet over.


TIDLIGERE UTSTILLERE: Auroras Hjemmebakeri, Godt og Hjemmelaget, Drågen Smokehouse AS, Kremmer'n AS, Heimebakst, Franks Spesialiteter, Brubekken gårdsmeieri, Tingvollost, Krokstads Gårdsmat, Knut Garshol Klippfisk, Galloway økokjøtt, Jo-Sætra produkter, Ankeret Mat, Lefsebua, Bryggeriet Frøya, Dolmøy Seafood, Bæstes Bakeri AS, Romstad Gård, Vorpå Lokalmat AS, Saltnes Gård, Meium Sjokolade, Gardskjøkkenet AS, Norsk Gardsmeny AS, AR Frossenfisk, Lyche Smultring AS, Azteko, Svensson Chips m. fl.

Festivalområdet -et levende museumsområde

Her kan du se hvem som var med i 2023:

Samarbeidspartner: