Nordmørsk Gatefest ble første gang arrangert i august 2017 som et prøveprosjekt for å skape liv i sentrum av Kristiansund. Vi samlet en rekke utstillere og mye kultur i Gågata og på Rådhusplassen. Det slo an med det samme og det ble raskt bestemt at vi skulle arrangere dette på nytt på våren 2018. Dette ble en enda større suksess med over 80 utstillere i sentrum av byen.

Etter litt dvale i koronatiden var vi for fullt tilbake høsten 2022 og våren 2023. Det er nå bestemt at vi skal arrangere Nordmørsk Gatefest første helga i mai for å feire våren. 

3. - 4. mai arrangeres årets Gatefest på Carolines plass og i Konsul Knudtzons gate midt i sentrum av byen. 

Åpningstider:

Fredag 3. mai : kl. 13.00 - 19.00

Lørdag 4. mai: kl. 10.00 - 16.00

PROGRAM, UTSTILLERE OG AKTIVITETER

I tillegg til mange spennende utstillere vil det være masse aktiviteter for store og små både fredag og lørdag. På fredag kommer selveste Bjørnis med brannbilen sin. Det vil også være gratis ansiktsmaling på lørdag. Da kommer også Salgsperla UB med leker for barna som potetløp og fiskelykke. Du kan også prøve deg som viking og høre spennende historier.

VIKINGMARKED OG STYRKEKONKURRANSE

TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFORMASJON
TRYKK PÅ BILDET FOR MER INFORMASJON

Møre frie Vikingar etablerer seg på Carolines plass med eget Vikingmarked og masse spennende aktiviteter. '

I tillegg vil det være styrkekonkurranser foran Nordic Light Fotohus der Den tøffeste motstander  vil bli arrangert.

Utstillerne består både av lokalmatprodusenter, foodtrucks, kunst og håndverk, hobby, biler, godteri og mye annet.

At barn og unge skal kose seg på gatefesten er veldig viktig. Derfor vil vi både ha ansiktsmaling, konkurranser for store og små, hoppeslott og fotballblink. Og selvfølgelig kommer Bjørnis sammen med brannbilen sin. Alt dette i tillegg til vikingmarkedet. Der vil dere få spenennde vikinghistorier.


Hvor skal vi være i år?

Her kan du lese om og se hvem som var med i 2023.

SPONSORER