Torgdagen i Rindal har en årelang tradisjon og arrangeres under Kulturvøkku. Det besøkes årlig av masse besøkende og i de siste årene har deltakende utstillere økt mye slik at det har vært mellom 60 og 80 utstillere som har fylt opp Rindalstorget, fortauet langs FV 340, bort til og med Dalalåven Atelier og hele plassen mellom 3 venner og El-Watch. Torgdagen har etablert seg som en av de største markedene i regionen og blir besøkt av både hyttefolk, tilreisende fra hele regionen og fra lokalbefolkningen.

NYHET: HYTTE- OG FRITIDSTORG

I dalføret mellom Orkland og Surnadal er det rundt 7 000 hytter og fritidsboliger og tar vi en omkrets på en times kjøring finnes det over 12 000 hytter. Mange av disse hytteeierne kommer gjerne på arrangement som Torgdagen i Rindal. Derfor vil vi i år ha et eget hytte- og fritidsmarked der vi inviterer utstillere som har produkter, tjenester, aktiviteter og opplevelser for både nåværende og potensielle hyttefolk i tillegg til lokalbefolkningen og tilreisende.

HOVEDARRANGØR
HOVEDARRANGØR

Det blir selvfølgelig flere aktiviteter som underholdning, kunstutstillinger, Torgdagslotteri og forskjellige barneaktiviteter. Planleggingen er i gang og aktuelle utstillere inviteres til å delta på en av regionens største torgdager. 

Under (klikk på linken) her finner dere fortløpende utstillerne som melder seg på.